Kalorisnålt

Lättblåsta kunder
Satt och läste Metro idag på bussen till jobbet. På förstasidan stod det att "Fler vill festa kalorisnål - Metro testar lightölen". Först och främst är kalorisnåla produker ett sätt för jänkarna att kunna äta mer och inte förstå hur dom blev feta. Men ska vi börja dricka kalorisnål öl nu? VA fan då försvinner ju smaken, kan jag lika väl dricka sprit. Faran i detta är att ungdomar enkelt kan resonera som dumma jänkare, come on, its diet beer, drunk ass bitch.

Visste ni att på McDonalds i USA så är deras minsta bägare för läsk våran största bägare. Man kan köpa flera liter dricka i asfeta bägare, tror det går ända upp till 3 liter. Iallafall, poängen är att, dom står där i kön, tänker, hmm, Diet Coke, ah men då tar jag 3 liter istället för 1, come on, its diet coke, big ass bitch.

Anyway, bort med kalorisnåla produkter för De som är hunriga och törstiga äter och dricker tills De är mäta och fulla, kalorisnålt eller inte. Det handlar ju bara om att inte äta pizza och snabbmat 3 - 4 gånger i veckan, eller att supa 3 - 4 gånger i veckan. Så enkelt är det. Kalorisnålt?........thats gay.
MVH
Kay Nelson

Kommentarer
Postat av: Fidde

Schysst bild! /Fidde

2008-08-27 @ 15:10:15
URL: http://nelsonz.blogg.se/
Postat av: Mike

Nice Picture

2008-08-27 @ 15:33:49
Postat av: Malin Ottosson

Haha! This the same thought I've had since I entered North America, so fucking funny, so fucking true!

2008-10-24 @ 03:06:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0