Mode?

Hur klär sig ungdomar?
Jag borde inte ens öppna min käft. När jag var i mina sista tonår klädde jag mig i hiphop kläder, keps, hela kittet. Såg förjävligt ut men jag visste inte bättre. Dessutom lyssna jag nonstop på bland annat på Cypress Hill & Eminem, smygrökte brass innan lektionerna, japp levde hiphop livet, riktigt gangsta haha. Sen vaknade jag upp, tack.

Alla går igenom faser där man klär sig olika men det senaste har jag märkt ett konstigt fenomen. Ungdomar har idag tajta kläder men det hänger lika mycket om inte mer på dessa kids trots att de inte har hiphop kläder. Men om det är något som jag aldrig kommer fatta är varför stoppar ungdomar ner sina jeans i strumporna? Jag klädde mig illa men detta är fan katastrof. Det är inte en eller två som gör det. Idag på bussen hade vartenda student stoppat ner sina byxor i sina Intersport strumpor. Detta kan inte vara mode? Någon måste ha lurat dessa ungdomar. Ordentligt. Först trodde jag det var en hiphopgrej men jag ser kids gå i tajta instoppade jeans med häng. Hahaha, det är skönt att veta att ungdomarna idag klär sig ännu värre än vad jag gjorde på min tid.

För att gå till botten med detta ringde jag upp min goda vän som är butikschef för en stor Svensk man och qvinna butikskedja.

Min första fråga var enkel, vart kommer denna konstiga idé ifrån?
 - Enlig min vän vill kidsen ha stuprörsjeans men har helt enkelt inte köpt det. Fyller väl inte ut alltid men är lite smalare, därav att de använder gummiband eller stoppar dom i strumpor.

Vad tycker du själv om detta beteende?
- Att det är kaotiskt, det är helt fel. Turligt nog är det bara yngre som gör detta, ett fåtal äldre vill vara yngre, säger min vän.

Vad har du för råd till dessa ungdomar?
- Det är inte snyggt, köp riktiga jeans.

Min vän vill vara anonym.

Så vad drar vi för slutsats, jadu, kids klär sig hemskt. Jag hade spöat skiten ur min unge (om jag hade haft en) om han/hon hade börjat klä sig så. Eller så hade jag öppnat plånboken och åkt till MQ eller något liknande.


Alla som har så här borde få en örfil så de vaknar upp.

MVH
Kay Nelson

Kommentarer
Postat av: Betsson

Jadu van der Nelson. Jag såg dig nyss passera med jeansen istoppade i dina strumpor samtidigt som du hade "Foppa-tofflor" på dig.Snyggve, kom in i matchen och låt strumporna vara innanför jeansen. Dessa kids är en förlorad generation.

2008-09-11 @ 11:10:03
Postat av: Fidde

Mmm, detta har nog alla "vuxna" tyckt i säkert minst hundra år att kidsen klär sig "ovårdat" eller? Jag vet att min farsa var asförbannad på mig när jag var klädd som synthare. Min bästa polare var hårdrockare... den synen gick inte av för hackor! Jag tror att man som tonåring har ett behov av att få sticka ut från mängden och visa att man inte tillhör den stora massan. Sen när man blir äldre så orkar man inte bry sig lika mycket längre och det är inte lika viktigt att sticka ut från mängden längre åtminstonde ur den aspekten.

2008-09-11 @ 12:22:41
URL: http://nelsonz.blogg.se/
Postat av: I need a name!

Haha, då undrar jag var van der nelson skulle tycka om min forna stil, haha!Hade en väldigt mörk stil, men svart hår, svarta kläder, hård sminkning, and you name it!Tur att man kan skylla på att man var "ung" och ?!"dum"?!Ja dagens ungdomar hehe!

2008-09-11 @ 21:32:01
Postat av: mamman

modet?? för oss som rusat fram i livet under en ansenlig tid - 80-talet är tillbaka, fult men praktiskt!!

2008-09-18 @ 22:26:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0