Veckodagslåtar

De bästa låtarna som innehåller en veckodag.
Vi satt på lunchen och försökte komma på de bästa låtarna som innehöll någon veckodag i titeln. Några kom vi på direkt, andra var det lite tuffare att hitta. Till slut hade vi bara torsdag kvar. Vi fick ta hjälp av Spotify o Youtube så löste det sig också. Jag bestämde att det fick bli Asobi Seksu och "Thursday" isället för David Bowies "Thursdays child". Ni som har andra favoriter får gärna lämna era förslag i kommentarerna.

Måndag - I dont like mondays, Boomtown Rats

Tisdag - Tuesdays gone, Metallica

Onsdag - Wednesday morning 3 AM, Simon & Garfunkel

Torsdag - Thursday, Asobi Seksu

Fredag - Friday I´m in love, The Cure

Lördag - Saturday night, Suede

Söndag - Sunday bloody sunday, U2

http://www.youtube.com/watch?v=8paDhfGQH4E

Mvh
Fredrik Nilsson


Frida Nordstrand är bäst!

Hon är sjukt bra!

Jag har haft Viasat sport i drygt 1 år. Anledningen till att jag valde Viasat istället för Canal+ var pga att Viasat har rättigheterna till att sända formel 1. Säsongstarten i Australien förra året dök det upp en snygg tjej som reporter och min första tanke var nej, inte en till. Det är ingen lätt sport att kommentera för det första men att intervjua förare, stallchefer mm och göra det bra är oerhört svårt! Vi motorsportfanatiker är inte lättflörtade direkt. Frida gjorde en klockren intervju med Ross Brawn (då stallchef för Brawn GP) och man fick känslan av att hon fångade precis just DET som vi alla tv-tittare kände. Ok tänkte jag, jag ska ge henne en chans. Säsongen gick och Frida gjorde den ena intervjun efter den andra och hon var så bra! Jag har kommit på mig själv att höja ljudet så fort jag sett henne på tv-rutan. Hon är påläst som få oavset om det är fotboll, hockey eller formel 1 hon är på, hon ställer bra frågor som vi tittare vill ha svar på, hon ser riktigt bra ut och hon har karisma och charm som ingen annan sportreporter jag vet!


Bild från Aftonbladet

Formel 1 säsongen har drgit igång igen och jag längtar till nästa gång hon dyker upp för en intervju någonstans i världen. Frida du är bäst!

Mvh

FredrikRSS 2.0