Billigt - Northbanks!

När skall de sluta skämma ut sig?
Jag är själv medlem i klacken, men står verkligen inte bakom klackens hån av Andreas Jämtin igår i matchen mot LHC! Efter allt som skrivits i media om Jämtins återkomst till elitserien så gick klacken i den största fällan. Det är så lätt att håna istället för att hylla. Skulle Klapp & klang behandlat en spelares återkomst på detta vidriga sett, knappast! Det är så mycket större att hylla en person som betytt så mycket för ett lag som Andreas Jämtin gjorde men det ger så mycket, mycket större effekt om man nu ville ha någon?

Sedan bör nog North banks tänka igenom lite först innan de yttrar sig. För det första är han inte hockeyfostrad i Jönköping utan i Stockholm så att kalla honom "hora" och "svikare" säger mer om personerna som skriker det än den som riktas av hånet. För det andra så verkar HV:s ledning vara mindre benägna än LHC:s att få honom med i laget. Jag skulle vilja se den i klacken som tar ett sämre betalt jobb som typ säljare utan fast lön bara för att få jobba kvar, fy faan säger jag bara! Väx upp för helvete! Ni beter er ju som småungar!




Mvh
Fredrik Nilsson

Kommentarer
Postat av: Nelson

helrätt. men nu är det ju så att northbank supporters är ett gäng nötter som hänger med pepe....speciellt efter det löjliga banderoll grejjen, fan får ju skämmas över sin klack...q

2008-12-09 @ 16:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0